Dinsdag - Zaterdag, Op afspraak
Contact

Mesopeel by Mesoestetic


Voor ieder huidprobleem bestaat er een gamma van professionele peelings.
De Mesopeels van Mesoestetic biedt hier een oplossing voor aan.
Dankzij verschillende hydrozuren - melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur - hebben zij een exfoliërende actie op de huid.
Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

​De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende techniek.
Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag.
Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie.
Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleert.

Lactic Peel (Anti-aging) Lactic Peel AL - Anti-aging Melkzuurpeeling

Dankzij de stimulatie van de collageen- en elastinevezels is deze behandeling aangewezen voor de behandeling van kleine rimpels en de fotoveroudering van de huid. Concentratie: 30%, 40%, 50% Lactic_Peel AL verhoogt de productie van de collageen- en elastinevezels, hydrateert de hoornlaag van de huid en remt de dehydratatie af door een barrière te vormen. Ze vernieuwt de huid en stimuleert de celhernieuwing. De verblekende eigenschappen van het melkzuur zorgen ervoor dat vlekjes vervagen en de huid egaal wordt.

Salicylic Peel (Acne) Salicylic Peel AS - Acne Salycylzuurpeeling.

Ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acne huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel. Concentratie: 10%, 20%, 30% De exclusieve formule van Salicylic_Peel AS laat toe om het teveel aan talgproductie te reguleren en de hyperactiviteit van de follikels te kalmeren. Dit zuur is dan ook bij uitstek aangewezen om acnéhuiden en huiden met talgproblemen te behandelen. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en reinigt de poriën.

Glycolic Peel (Intensieve anti-aging) Glycolzuurpeeling.

Is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid. Concentratie: 20%, 35%, 50%, 70% Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.

Mesopeel Azelan (Acne) Mesopeel Azelan - Acne

Aangewezen bij de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acne huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel. Samenstelling: Azélaïsch zuur 20% Salicylzuur 20%

Mesopeel Modified Jessner (Littekens, vlekken & anti-aging)

Bij littekens, vlekken, acne en gematigde veroudering is Modified Jessner de oplossing Aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid. Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen. Ook wel de Party Peeling genoemd! Binnenkort een feestje? Boek deze peeling de dag ervoor en ga voor een INSTANT LIFT & AMAZIMG GLOW! Samenstelling: Salicylzuur 14% Lactisch zuur 14% Citroenzuur 8%

Mesopeel Melanostop (Hyperpigmentatie)

 • Melanostop peeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acne en hypergepigmenteerde huid.
 • Samenstelling: Acide azélaïque 20% Résorcinol 10% Acide phytique 6%

Mesopeel TCA 35% (Anti-aging en diepe vlekken)

 • Is aangewezen voor de intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie.
 • Verzacht de huidoneffenheden van de acne- en hypergepigmenteerde huid.
 • Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met het doel de celvernieuwing, de collageen- en elastinevezels te bevorderen.
 • Hydrateert de huid en verwijdert rimpels. Aanbevolen voor fototypes I, II et III.
 • Samenstelling: Trichloridezuur, beschikbaar in 2 concentraties:
 • Mesopeel_TCA Soft aan 15% Mesopeel_TCA aan 35% Mesopeel TCA van 35% laat de peeling toe te in de diepte te reageren en behandelt heel efficiënt diepe rimpels en huidvlekken.

Hoelang duurt een behandeling?

 • Een behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

Kan ik zelf kiezen tussen de Mesopeels tijdens het boeken?

 • Bij het boeken is het niet mogelijk om een bepaalde mesopeel aan te duiden.
 • Voor de behandeling in het salon wordt de beste peel geadviseerd door de specialiste, naargelang de huid van de cliënte.

Om de hoeveel tijd kan deze behandeling worden toegepast?

 • Deze behandeling kan om de 2 à 4 weken worden toegepast.
 • Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 5 behandelingen om de 2 weken.
 • Thuisproducten dienen ook aangekocht te worden om de huid optimaal te herstellen na de behandeling.