Dinsdag - Zaterdag, Op afspraak
Contact

Bodysculptor lichaamsverzorging

Wat is het?

Bodysculptor is een doeltreffende en medisch bewezen methode voor het verbeteren van het figuur en het lichaam. Sinds de lancering van bodySculptor in 1998 te Frankrijk is BodySculptor geëvolueerd tot een internationaal begrip in de schoonheids, afslankingssector en medische wereld. In maart 2022 presenteerde BodySculptor een revolutionaire ontwikkeling na jaren van onderzoek en trial & error. Het resultaat was een significante versterking van de kracht van hun behandelingsmethoden en apparatuur, waarbij essentiële elementen zoals isolatie, verdeling, textiel, en geleiding werden geoptimaliseerd. Deze innovatie, bekend als het REINFORCED WAVES PROGRAM, verhoogt de impact van elke sessie aanzienlijk, waardoor behandelingen efficiënter en resultaten sneller zichtbaar worden.

Het hart van BodySculptor's ontwikkeling is BIOSTIMOLOGY®, een unieke en gepatenteerde therapie die de samentrekking van gladde spieren stimuleert, waardoor vetafbraak wordt bevorderd. Dit proces, bekend als lipolyse, is essentieel voor het genereren van energie in het lichaam door de afbraak van vetten. Zelfs met een gezonde levensstijl kan lipolyse traag zijn vanwege genetische factoren, leeftijd of levensstijl, wat leidt tot snellere vetopslag en compressie van bloedvaten en lymfevaten.

Resultaten

BodySculptor biedt een oplossing voor dit probleem door het lichaam te leren efficiënter vetten af te breken, resulterend in een aanzienlijke vermindering van het vetpercentage na slechts enkele sessies. Het effect blijft merkbaar, zelfs na de behandeling, met een soepeler afslankproces en verminderde neiging tot terugvallen.

De resultaten spreken voor zich: een fitter en lichter gevoel, centimeterverlies, gewichtsverlies en een verminderde neiging tot snoepen of overmatig eten. BodySculptor brengt een positieve invloed op lipolyse, waardoor kleine inspanningen leiden tot merkbare resultaten en een herwonnen zin om te bewegen.

Voor het specifieke probleem van cellulite biedt BodySculptor een allesomvattende aanpak. Cellulite, een combinatie van overtollig vet, vocht en afvalstoffen, wordt aangepakt met BIOSTIMOLOGY® en lymfedrainage. Deze gecombineerde aanpak resulteert in een strakkere huid, een stralende teint en een lichter gevoel in de benen. De resultaten zijn duurzaam en comfortabeler in vergelijking met conventionele methoden.

Daarnaast heeft BodySculptor een positief effect op huidversteviging door de stimulatie van glad spierweefsel en de productie van collageen. De unieke technologie van BIOSTIMOLOGY® verbetert de huidprocessen, wat leidt tot een merkbare verbetering van verslapte en losse huid.

Voor zware en vermoeide benen, een probleem veroorzaakt door vetophoping en overtollig vocht, biedt BodySculptor een efficiënte oplossing. Zelfs na één of twee sessies worden merkbare verbeteringen ervaren, waardoor klachten verminderen en een dynamischer gevoel ontstaat. BodySculptor is geschikt voor een breed scala aan aandoeningen, van zware, vermoeide benen tot lipoedeem en lymfoedeem.

In combinatie met het unieke gamma OsmoSculpt en specifieke serums, biedt BodySculptor een alles-in-één concept voor een gezondere levensstijl, zonder de noodzaak van extreme inspanningen, crashdiëten of invasieve ingrepen. Het resultaat is een holistische benadering van lichaamsbehandeling, met langdurige en indrukwekkende resultaten.